Prázdninový program

03.08.2012 12:32

Ani o letních prázdninách Cerekvičtí házenkáři nezahálejí. Letní přípravu zpestřil tradiční Pouťový turnaj v Dolní Cerekvi. Domácí startovali ve skupině A, společně s Třeští a „áčkem“ Havlíčkova Brodu. Cerekev skupinu suverénně vyhrála, a zajistila si tak postup do finále, kde těsně podlehla „béčku“ Havlíčkova Brodu. Právě „béčko“ tak obhájilo své loňské vítězství. Navíc nejlepším střelcem turnaje se stal s 10 brankami Martin Sláma z Havlíčkova Brodu „B“. Cerekev může těšit předvedený kolektivní výkon i to, že se do střelecké listiny po pohledných kombinacích zapojili téměř všichni hráči.

 

Výsledky Pouťového turnaje 2012 v Dolní Cerekvi:

 

Skupina A:

Dolní Cerekev – Třešť                       11:7

Třešť - Havlíčkův Brod „A“                7:8

Dolní Cerekev – Havlíčkův Brod „A“ 9:5

 

Skupina B:

Havlíčkův Brod „B“ – Pelhřimov       13:4

Pelhřimov – Jihlava                           7:13

Havlíčkův Brod „B“ – Jihlava                        10:8

 

Zápasy o umístění:

o 5. místo: Třešť – Pelhřimov                        6:6   na 7m hody 5:3

o 3. místo: Havlíčkův Brod „A“ – Jihlava                  8:5

Finále: Dolní Cerekev – Havlíčkův Brod „B“            8:10

 

Konečné pořadí

  1. Havlíčkův Brod „B“
  2. Dolní Cerekev
  3. Havlíčkův Brod „A“
  4. Jihlava
  5. Třešť
  6. Pelhřimov

 

Další herní prověrka na Dolní Cerekev čeká na turnaji v Třešti, který se opět koná druhý srpnový víkend. Postupně by se Cerekvičtí měli utkat s družstvy z Třeště, Soběslavi, pražských Vršovic, Zruče nad Sázavou a Velkého Meziříčí. Přesné rozlosování ještě není k dispozici. Nejpravděpodobnější je systém každý s každým.

 

Příprava na novu sezónu směřuje k jejímu startu 1. 9. 2012, kdy Dolní Cerekev přivítá ve své hale v rámci prvního kola Českého poháru druholigový celek z Velkého Meziříčí. Domácí budou chtít proti silnému soupeři překvapit a připsat si první výhru v Českém poháru ve své historii.

 

S novým krajským uspořádáním všech házenkářů v České republice, a tedy se vznikem Krajského svazu házené Vysočina, vznikla nová soutěž – Liga Vysočina. I utkání s Velkým Meziříčím proto bude vnímáno v podstatě jako poslední prověrka před startem této nové soutěže. V kategorii mužů kromě Cerekve se do soutěže přihlásily celky Bystřice nad Pernštejnem, Nového Veselí B, Třeště a Velkého Meziříčí B. Soutěž mužů se tak bude hrát čtyřkolově, vždy dvě utkání každého s každým na podzim a dvě na jaře. Cílem dolnocerekvických házenkářů bude postup z této soutěže do druhé ligy.

Novinky

Historie se neopakovala.

04.09.2013 14:13
Posledního srpna odstartovali muži Dolní Cerekve svou cestu házenkářskými soutěžemi v sezoně 2013-14. Stejně jako loni začala sezona zápasy...

Pouťový turnaj 2013 v Dolní Cerekvi

23.07.2013 10:28
Skupina A: Dolní Cerekev – Pelhřimov               11:7 (5:0) Pelhřimov - Havlíčkův...

Nasazení týmů do soutěží ČSH v sezóně 2013/14.

16.07.2013 08:41
Na stránkách Českého svazu házené bylo zveřejněno nasazení mužských týmů do soutěží organizovaných ČSH v následující sezóně a termín úvodního kola...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>