Nad očekávání vysoké vítězství.

29.03.2010 11:45

První utkání Jihomoravské ligy po změně času proti sobě odehrály v neděli ráno celky domácích Nových Bránic a hostů z Dolní Cerekve. Domácí vstupovali do zápasu jako mírný favorit, protože v prvním kole play-off zvítězili desetibrankovým rozdílem na palubovce Velkého Meziříčí a také proto, že cerekvické házenkáře v podzimní části dvakrát těsně porazili.
V samém úvodu zápasu to na vlhkém gumovém povrchu v Nových Bránicích hodně jiskřilo. Domácí hodně nevybíravými zákroky zřejmě zkoušeli trpělivost mladých rozhodčích, nicméně přímé červené karty se nedočkali. Po několika vyloučeních za zákroky zezadu na střeleckou ruku a v brejku se situace pomalu uklidňovala. Hosté z Cerekve udrželi nervy na uzdě a neopláceli tyto fauly, proto se také dostali do vedení, které si po zbytek poločasu v poklidu hlídali.
Ve druhé půli hosté nadále svůj náskok zvyšovali. Mírné polevení přišlo až v poslední čtvrtině utkání, kdy cerekvičtí střelci začali v útočné fázi až příliš vymýšlet, a mnoho střel tak skončilo mimo branku. Domácí házenkáři však ani tohoto nedokázali využít i díky tomu, že ve stejné fázi zápasu neproměnili ani 3 sedmimetrové hody. Zápas se tak již v poklidu dohrál pod taktovkou hostů z Dolní Cerekve.
Velikonoční víkend vyplní tradiční Prague Handball Cup v Praze, kde startují také 2 družstva z D. Cerekve v kategoriích starší žáci a starší dorost. Další soutěžní zápas pak sehrají cerekvičtí házenkáři v sobotu 10. dubna na půdě vedoucích Sokolnic.

Elektronická verze zápisu snad bude brzy dostupná na stránkách Jihomoravského svazu házené: https://www.jmsh.chf.cz (v zápise jsou totiž nesrovnalosti).

Dolní Cerekev – Nové Bránice 25 : 14 (13 : 7)
Sestava a branky {střely}: Dvořák Zdeněk {14 zákroků - 28 střel} – Angelis Jan 0{1}, Dvořák Zbyněk 7{8}, Jirsa Petr 8(4){15}, Jirsa Vojtěch 1{3}, Kameník Petr 0{2}, Koníř Lukáš 0{1}, Mašek Martin 0{3}, Nagy Petr 3{4}, Protasenja Ivan 4{9}, Šmahel David 1{2}, Veselý Zdeněk 1{3}.
Úspěšnost střelby: 49,0%; Úspěšnost zákroků brankáře: 50,0%.
Sedmičky: 4/4 – 1/4.

Vyloučení 6:6 

Novinky

První body.

30.10.2013 12:30
Dolní Cerekev pokračuje v „tripu“ po hřištích soupeřů. Ve „volební“ sobotu se v Třešti odehrálo tradiční derby. Domácí Třešť...

Lepší výkon, horší výsledek.

14.10.2013 17:01
Po domácím neúspěchu mohla Cerekev na hřišti dosud suverénního Havlíčkova Brodu jenom překvapit. Brodští vyhráli všechna svá utkání velkým rozdílem,...

Domácí fiasko.

07.10.2013 17:44
Po měsíční pauze mezi Českým pohárem a ligovou soutěží konečně odehráli cerekvičtí házenkáři další utkání. Ve sportovní hale v Dolní Cerekvi...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>