S Bystřicí tentokrát vítězně.

04.11.2013 09:07

Po vítězství nad Třeští ještě zbývalo Cerekvi odčinit domácí fiasko s Bystřicí nad Pernštejnem a odvézt body i z nejvzdálenějšího místa, kam cerekvičtí muži v rámci ligových bojů zavítají. Komplikace se začaly kupit ještě před samotným odjezdem. Na utkání ze zdravotních důvodů nemohlo odcestovat velké množství Cerekvických, nejcitelněji měli chybět především tři hráči základní sestavy, kteří v nepovedeném domácím utkání s Bystřicí vstřelili dohromady téměř polovinu cerekvických branek!

Do utkání v Bystřici za hosty z Cerekve nakonec nastoupilo deset hráčů, z nich tři jsou hrajícímu trenéry (a dva si po více než roce prodloužili hráčskou kariéru). Úvod Cerekvických jako by připomínal předchozí utkání s Třeští. Hosté se ujali vedení. Nástup domácích byl spojený s ranami do hlavy cerekvického brankáře. Tady ovšem paralely končí. Cerekev domácím nedovolila převzít kontrolu nad zápasem, ale pouze se výsledkově přiblížit. Hosté se těžce vyrovnávali s velmi rozvážnou hrou Bystřických a při zisku míče nedokázali rychlými kontry domácí potrestat.

Na začátku druhé půle se ještě obě družstva přetahovala a střídala ve střílení branek. Domácí ještě ve 40. minutě dokázali snížit na rozdíl jediné branky, ale když za posledních dvacet minut vstřelíte pouze tři góly, tak je nemožné vyhrát. Cerekvický útok ovšem nebyl o mnoho efektivnější a namísto pohodlného zvyšování náskoku se hosté ještě poměrně dlouho mohli strachovat o jistotu bodového zisku. Výsledkem neproměňování ani střel ze šestimetrové vzdálenosti je výhra o šest branek.

Cerekvičtí nyní mají celé tři týdny na doléčení svých šrámů. V dalším utkání totiž až v sobotu 23. listopadu od 13 hodin přivítají neporažený Havlíčkův Brod.

 

Elektronická verze zápisu je dostupná na stránkách Českého svazu házené:

https://vksh.chf.cz/match_report.aspx?id=28603

 

Dolní Cerekev – Bystřice nad Pernštejnem  22 : 16 (11 : 9)

Sestava a branky: Dvořák Zdeněk – Houček Jiří 7, Jetleb Kryštof 3, Jetleb Martin 0, Jirsa Vojtěch 4, Kameník Karel 0, Kameník Petr 2, Nagy Petr 4, Němec Ondřej 2, Troják David 0.

Sedmičky: 0/0 – 4/4.  Vyloučení:  3 – 1.

 

 

Novinky

První body.

30.10.2013 12:30
Dolní Cerekev pokračuje v „tripu“ po hřištích soupeřů. Ve „volební“ sobotu se v Třešti odehrálo tradiční derby. Domácí Třešť...

Lepší výkon, horší výsledek.

14.10.2013 17:01
Po domácím neúspěchu mohla Cerekev na hřišti dosud suverénního Havlíčkova Brodu jenom překvapit. Brodští vyhráli všechna svá utkání velkým rozdílem,...

Domácí fiasko.

07.10.2013 17:44
Po měsíční pauze mezi Českým pohárem a ligovou soutěží konečně odehráli cerekvičtí házenkáři další utkání. Ve sportovní hale v Dolní Cerekvi...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>