Dorost: TJ Sokol Dolní Cerekev - TJ Sokol Velké Meziříčí

13.12.2012 18:05

     Do posledního zápasu podzimu ve druhé lize, jsme na své půdě přivítali lídra soutěže tým z Velkého Meziříčí. Od úvodního hvizdu se začala odehrávat vyrovnaná házená. Oba celky začali opatrně a zodpovědně. Skóre souměrně narůstalo na obou stranách. V závěru poločasu si domácí pracně vybudovali náskok 11:9 a ještě měli výhodu početní převahy. Meziříčským oslabení paradoxně pomohlo, zlepšili obranu a začali proměňovat své šance. Náš tým se naopak dostal do jakési letargie a dokázal v koncovce prvé půle skórovat pouze jednou.
     V dalším průběhu zápasu se opakovala situace z konce prvního poločasu a navíc se přidala zranění klíčových hráčů. Martin B. naražená záda, Láďa  K. koleno, Petr M. vymknutý palec na levé ruce a Lukáš T. nedoléčené vazy v kotníku. Nutno podotknout, že hra  Velkého Meziříčí byla opravdu velmi tvrdá a hodně nás bolela. Bez výše jmenovaných jsme už neměli sílu vzdorovat, a tak jsme poprvé v naší hale okusili hořkost porážky.

TJ Sokol Dolní Cerekev - TJ Sokol Velké Meziříčí  20:26 (12:14)
   Střelci: Ondřej Veselý 8/2, Jakub Nedbal 5, Petr Mareš 4, Jakub Jetleb, Lukáš Trojan a Dominik Blaško 1.    

Novinky

Reparát složen.

29.09.2010 17:35
 V Dolní Cerekvi bylo 25.září k vidění mnoho zajímavého. Kolem poledne svatba jednoho z házenkářů a odpoledne zahajovali cerekvičtí...
<< 23 | 24 | 25 | 26 | 27