Další domácí remíza.

09.05.2012 13:56

Odveta za podzimní výprask a napravení dojmu z posledních ne příliš povedených zápasů, to byl jasný cíl Cerekvických před sobotním zápasem s Juliánovem.

I přes veškerou snahu se úvod domácí Cerekvi opět nevydařil. Hráči, na které si Cerekvičtí chtěli dát pozor, jim dali prvních pět branek. Domácím se nedařilo především ve finální části akcí, tedy přihrávky na volné hráče a následné zakončení. Juliánov, i díky rychlým brejkům, celý první poločas diktoval tempo a ujal se zaslouženého vedení.

Ve druhém poločase se představila úplně jiná Cerekev. V samém úvodu druhé půle ještě domácí trefili dvě tyče a umožnili hostům zvýšit svůj náskok na šestibrankový. Následně ale začal úřadovat střídající brankář Dvořák. Vychytal vyložené šance hostí a umožňoval svým spoluhráčům chodit do rychlých protiútoků a získat potřebný klid i do koncovky. Domácí nejenže vyrovnali, ale šňůrou šesti branek se dostali do vedení. Najednou začali být hosté zcela bezradní, nemohli se v útoku prosadit a Cerekvi se naopak i v útoku dařily pohledné akce. Do posledních pěti minut zápasu vstupovali domácí se čtyřbrankovým vedením. Ale jako by nervozita z toho, že získají první jarní výhru, jim svazovala ruce. Cerekvičtí začali kazit a střelecké štěstí se začalo přiklánět k hostům, když i s pomocí tyčí začali gólové manko umazávat. Navíc se Cerekvičtí ještě nechali dvakrát zbytečně vyloučit. Do koncovky zápasu promluvili i rozhodčí, kteří odmítli Cerekvi přiznat poměrně dlouho signalizovaný time-out. Juliánov i díky tomuto dokázal v poslední minutě dvakrát skórovat a vyrovnal stav. Cerekvičtí chtěli rychle rozehrát poslední útok, ale ve středovém kruhu byl hrubě faulován rozehrávající Zbyněk Dvořák. Rozhodčí následně faulujícímu i faulovanému udělili přímou červenou kartu. Poslední střela z velké dálky již změnu stavu nepřinesla, a utkání tak skončilo zřejmě spravedlivou dělbou bodů.

 

Elektronická verze zápisu je dostupná na stránkách Jihomoravského svazu házené:

https://www.jmsh.chf.cz/match_report.aspx?id=18541

 

Dolní Cerekev – Juliánov  26 : 26 (11 : 15)

 

Sestava a branky {střely}: Dvořák Zdeněk {20 zákroků - 32 střel}, Smrčka Jakub {5 zákroků - 19 střel} – Dvořák Zbyněk 3 {4}, Houček Jiří 2 {4}, Jetleb Kryštof 1 {3}, Jirsa Petr 8 {16}, Jirsa Vojtěch 2 {5}, Jurčeka Martin 0 {1}, Kameník Petr 5 {6}, Mašek Martin 2 {3}, Nagy Petr 0 {3}, Protasenja Ivan 3(1) {10}, Šmahel David 0 {0}.

Úspěšnost střelby: 47,3%; Úspěšnost zákroků brankářů: 49,0%.

Sedmičky: 1/2 – 1/2.  Vyloučení: 4+1ČK – 2+2ČK.

 

 

Novinky

Reparát složen.

29.09.2010 17:35
 V Dolní Cerekvi bylo 25.září k vidění mnoho zajímavého. Kolem poledne svatba jednoho z házenkářů a odpoledne zahajovali cerekvičtí...
<< 23 | 24 | 25 | 26 | 27