Cerekvické trápení s Bohunicemi.

02.04.2012 12:19

Nabídka sobotního menu ve sportovní hale v Dolní Cerekvi: Začátek jarní části soutěže a soupeř, kterého Cerekvičtí na podzim porazili na jeho hřišti o 11 branek. Proti Brněnským Bohunicím navíc nastoupili domácí v nejsilnější sestavě. To, že šlo o první soutěžní zápas, bylo poznat hned v úvodu zápasu. Nepřesnosti provázely především finální části akcí, tedy přihrávky na volné hráče a následné zakončení. Cerekvičtí i přes slabou úspěšnost střelby diktovali tempo. Bohunice mohli v polovině první půle převzít taktovku do svých rukou, neproměnili ovšem sérii brejkových situací, když pohořeli na Dvořákovi v domácí brance. Cerekvičtí tak uhájili vedení, ale velmi špatná produktivita přetrvávala u obou družstev dále.

Ve druhé půli nejdříve zvýšili domácí své vedení, pak ale za čtvrthodinu hry byli schopní dát pouze jedinou branku a do vedení se dostali hosté. Bezzubý útok domácích charakterizovaný místy až naivními individuálními průniky stále nenesl ovoce. V nejtěžších chvílích podržel domácí střídající brankář Smrčka a díky vytažené obraně se podařilo získat míče do rychlých protiútoků, které domácí využili pro vyrovnání skóre. Téměř celé poslední 3 minuty strávili v útoku hosté, i když nebyli příliš aktivní. Domácí snahy Bohunic přerušovali fauly a hosté s rozehráním nikdy nespěchali. Když se dostali domácí do útoku, nezbývalo již příliš času a Bohuničtí dokázali střelce přerušit a dohrát utkání do remízy.

Velikonoční víkend opět stráví Cerekvičtí házenkáři na mládežnickém turnaji Prague Handbal Cup. Následující víkend pak Cerekev zajíždí na půdu suverénně vedoucího celku soutěže – „B“ týmu extraligového Brna.

 

Elektronická verze zápisu je dostupná na stránkách Jihomoravského svazu házené:

https://www.jmsh.chf.cz/match_report.aspx?id=17262

 

Dolní Cerekev – Bohunice  15 : 15 (9 : 7)

 

Sestava a branky {střely}: Dvořák Zdeněk {11 zákroků -22 střel}, Smrčka Jakub {7 zákroků - 11 střel} – Černý Stanislav 0 {0}, Dvořák Zbyněk 0 {0}, Houček Jiří 4 {7}, Jetleb Kryštof 1 {4}, Jirsa Petr 3 {13}, Jirsa Vojtěch 2 {6}, Jurčeka Martin 0 {0}, Kameník Petr 1 {4}, Mašek Martin 0 {2}, Nagy Petr 1 {4}, Protasenja Ivan 3(2) {10}, Šmahel David 0 {0}.

Úspěšnost střelby: 30,0%; Úspěšnost zákroků brankářů: 54,6%.

Sedmičky: 2/2 – 1/2.  Vyloučení: 6 – 4.

 

 

Novinky

Reparát složen.

29.09.2010 17:35
 V Dolní Cerekvi bylo 25.září k vidění mnoho zajímavého. Kolem poledne svatba jednoho z házenkářů a odpoledne zahajovali cerekvičtí...
<< 23 | 24 | 25 | 26 | 27